Blogs

beach, people, sea-5696492.jpg

Bewegen is goed voor ons

In onze drukke levens komt het er vaak niet van om te sporten en actief te zijn. Maar het is echt belangrijk om tijd te maken voor beweging. Waarom? U leest het hier. 

dog, walk, sea-7213011.jpg

Wat is het effect van beweging voor de 50+'ers?

Naast de eerder genoemde algemene voordelen van bewegen en sporten, zijn er specifieke redenen waarom regelmatige lichaamsbeweging gunstig is voor mensen boven de 50. Hier zijn enkele aanvullende punten: 

Valpreventie

Valpreventie

Waarom is een cursus valpreventie zo belangrijk? Valpreventie verbetert de gezondheid, de kwaliteit van leven en de gehele samenleving. Lees hier meer over valpreventie en onze cursus! 

body, people, lifestyle-2703407.jpg

Sporten tijdens de revalidatie

Fitnessen tijdens de revalidatie heeft vele voordelen. In onze blog leest u deze voordelen en waar u rekening mee moet houden voor een veilige en effectieve revalidatie.

Bootcamp

Bootcamp

Wat is bootcamp? Zou het iets voor mij zijn? Wat moet je doen? 
De bootcamps bij Flexifit duren een half uur en zijn toegankelijk voor iedereen, of je nou beginner bent of al jaren sport!

pregnant, woman, exercise-2568395.jpg

Mag ik sporten tijdens de zwangerschap?

Sporten tijdens de zwangerschap wordt aangemoedigd en kan vele voordelen opleveren voor jou en je baby. Wel is het belangrijk om advies in te winnen bij een professionele zorgverlener.