Contact

Locatie: Motus Hattem
Hoopjesweg 2B Hattem

Kvk nummer: 88947335

H Berkenlaan
H Berkenlaan
Na een voorste kruisband operatie hier gerevalideerd in combi met fitness Het was geweldig, efficiënt en heeft me enorm veel zelfvertrouwen, conditie en balans gebracht Bedankt hiervoor Randy en Moniek
Driesje Verdonck
Driesje Verdonck
Sinds een aantal maanden sport ik met succes bij Flexifit! De trainers zijn niet alleen deskundig, maar ook betrokken met hun persoonlijke aanpak en motivatie. Regelmatige organiseren ze een leuke uitdagende bootcamp. De kerst-buddy bootcamp was een feestelijke en effectieve manier om het jaar af te sluiten. Je kon een buddy meenemen en samen deden we een leuke duo workout. Een toplocatie voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en een gezellige sportomgeving! Een echte aanrader!
Hanneke Paanen
Hanneke Paanen
Flexifit staat onder deskundige leiding van een fysiotherapeut en z’n assistente. Ze zijn klantgericht met een persoonlijke doelgerichte begeleiding. Iedere deelnemer presteert op z’n eigen niveau en wordt gestimuleerd om met kleine stapjes vooruitgang te boeken. Niets dan lof voor deze aanpak👍👏
freya f
freya f
Randy en Moniek zijn trainers waar je veel aan hebt. Ze helpen je op weg waar nodig. Tevreden deelnemer.
Christiaan de Haan
Christiaan de Haan
Onder goede begeleiding weer fit worden na mijn rug operatie. Ze staan altijd voor je klaar.
Ans Hooijmaijers
Ans Hooijmaijers
Geweldig ze hebben mij enorm geholpen Al ben je nog zo oud je voelt je geweldig als je weer gesport hebt
mariska
mariska
Fitness onder begeleiding van deskundige en vriendelijke mensen. Bij Flexifit Hattem word je goed geholpen. Ze stemmen de oefeningen af op jouw vraag. Door de kleine groepjes is er aandacht voor iedereen. Een aanrader voor jong en oud!
Carola van Tiel
Carola van Tiel
Sinds januari sport ik bij Flexifit in Hattem. Trainen in kleine groepjes vind ik erg fijn, er is goede begeleiding aanwezig. Sinds een aantal maanden kun je ook bootcampen. Trainen op je eigen niveau. Perfect.