Mamafit

Mamafit Flyer

Ben je onlangs bevallen en wil je graag weer verantwoord je bewegen en sporten hervatten? Dan is Mamafit iets voor jou!
Onder begeleiding van bekkenfysiotherapeut Mariska start je aan het trainingsprogramma. Zij zal de bekkenbodem- en buikspieren controleren en bepalen op welk niveau je instroomt. Zo weet je zeker dat je op het juiste sportniveau start. Je wordt tijdens het sporten begeleid door een ervaren fysiotherapeut of trainster. 

Binnen 3 maanden energieker en sterker!
Starten kan vanaf 6 weken tot aan 9 maanden na de bevalling. Om voldoende resultaat te bereiken duurt Mamafit in principe 3 maanden, waarbij er een mooie opbouw in je training zit. Zo zorgen we ervoor dat je je in 3 maanden tijd energieker en sterker gaat voelen. Precies wat je nodig hebt om je rol als mama vol te houden en je eigen sport weer te hervatten.

Vooruitgang
Na de 3 maanden training volgt er een eind-check. Hierbij doen we opnieuw een aantal metingen en testen die ook bij de intake zijn
gedaan. Wat is de vooruitgang die je hebt gemaakt? Waar kun je nog in verbeteren? Kun je je sport lekker weer oppakken? Op deze vragen krijg je antwoord bij de eind-check. De meting kan daarnaast een mooie motivatie zijn tijdens je 3 maanden sporten! Want in je moederrol is blijven sporten soms best een uitdaging.

Aanmelden?

Aanmelden voor dit sporttraject kan via de receptie van Motus. Je kunt op elk moment instromen!
Plan een afspraak in bij Roos of Mariska en zij helpen verder. 

Informatieve thema avonden
In de 3 maanden dat je sport bij Mamafit organiseren we een aantal thema-avonden. Gezellige en informatieve avonden samen met andere moeders en begeleid door bekkenfysiotherapeut Mariska. Zij heeft passende thema’s uitgekozen voor de periode na de bevalling. We sluiten de avond altijd gezellig af met gewoon even kletsen en thee met wat lekkers.

Meer weten over Mariska? 
Klik op de button!

De intakes worden vergoed door de zorgverzekering, mits hiervoor verzekerd. Wanneer je (nog) niet belastbaar genoeg bevonden bent door Roos of Mariska, kunnen zij met jou een traject ingaan. Dit traject wordt vergoed door de zorgverzekering, wanneer je hiervoor verzekerd bent. Het sporttraject bij Flexifit en de informatieve thema avonden worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.