Randy en Moniek

Over ons

Wie zijn wij? 

 

Randy: Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Motus in Hattem en dit jaar samen met Moniek gestart met Flexifit. In 2009 begon het avontuur op het CIOS in Heerenveen met als keuzevak fitness Health & management, waarna ik bij verschillende sportscholen heb gewerkt en ervaring heb opgedaan. In 2013 deed ik de opleiding vitaliteitstherapie en 2016 heb ik de opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Groningen. 

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook zelf graag in beweging. Voetballen, fitness en drummen zijn hobby’s waar ik regelmatig tijd en energie in steek. Het plezier en belang van bewegen wil ik overbrengen op anderen. Een gezonde leefstijl gaat dan niet zonder voldoende fysieke beweging.

Moniek: Een paar jaar geleden kwam ik in aanmerking met het begeleiden van mensen op voeding en leefstijl. Ik was al een tijdje bezig met sport en voeding toen mij werd gevraagd of ik bootcamps wilde geven via de stichting GewoonZes. Dit doe ik inmiddels alweer 4 jaar met veel plezier. 

Om mijn kennis te verbreden heb ik in januari 2023 de opleiding Fitnesstrainer A behaald en in september 2023 een 2-daagse cursus Valpreventie gevolgd.
In mijn vrije tijd doe ik aan crossfit en stap ik regelmatig op de mountainbike. Verder haal ik op dit moment veel energie uit Flexifit en kan ik niet wachten om dit verder uit te breiden.

Missie en visie

Samen hebben Randy en Moniek Flexifit opgericht, met als missie om mensen te ondersteunen en begeleiden naar een gezondere en fittere  leefstijl. 
In een professionele en vertrouwde omgeving streven we ernaar om bewegen te promoten en te laten zien dat goed bewegen leidt tot een betere gezondheid en welzijn. 

Onze visie: Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter!

De naam Flexifit is afgeleid van flexie, wat een beweging is. Motus betekent beweging, vertaald vanuit het Latijn.
Hierbij willen we niet alleen een beweging zijn binnen Motus, maar ook in beweging blijven bij Motus.