Sporten bij Flexifit

U kunt bij ons in Hattem trainen wanneer u geen behandelingen meer heeft in het zorgverzekering-pakket voor fysiotherapie, maar wel wil blijven werken aan uw belastbaarheid en fitheid.  

Of wanneer u herstellende bent van lichamelijke klachten en onder begeleiding moet revalideren of sporten. Ook wanneer u zwanger bent of chronische aandoeningen en/of klachten heeft en op een goede en verantwoorde manier wilt blijven fitnessen, bent u bij Flexifit van harte welkom.

Fitnesszaal bij Motus

Intake en gratis proefles


Wanneer u bij Flexifit komt fitnessen zullen wij altijd een intake met u doen. Ook bij een proefles nemen wij even de tijd om met u te zitten en uw leefstijl, doelen en blessures door te nemen. Zo hebben wij goed inzicht in uw leefstijl en kunt u op de juiste manier gaan sporten. 

Wij kunnen voor u een trainingsschema op maat maken, passend bij de door u gestelde doelen. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u gratis en vrijblijvend een proefles boeken?
Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen via onderstaande button.

Sporten in kleine groepen

Bij Flexifit traint u in groepen van maximaal 12 personen. Door de kleine groepen willen we ook aandacht schenken aan u persoonlijk en uw plezierbeleving. U krijgt de persoonlijke aandacht die u nodig heeft, maar u traint samen met anderen. Sporten in een vertrouwde groep geeft motivatie.

Moniek en Randy

Doorverwijzing binnen Motus

Wij verzorgen de fitness binnen Motus, waar we ook onderdeel zijn van een multidisciplinair team. Dit betekent dat, wanneer u herstellende bent van een blessure of ongemak, we u een passend programma aan kunnen bieden.

Heeft u klachten waar wij u minder goed bij kunnen helpen, dan kunnen we u gemakkelijk doorverwijzen naar een van onze collega’s. Zo wordt u altijd snel en op de meest effectieve manier geholpen. 

Voor meer informatie over Motus en het multidisciplinair team klikt u op onderstaande button.